Чотирилапі вихованці кінологічного центру поліції Закарпаття – другі в Україні за навичками

червня 11 / 2021
В Житомирському навчальному центрі підготовки поліцейських-кінологів відбувся щорічний етап перепідготовки службових собак. Цього разу вихованці кінологічного центру закарпатської поліції посіли друге місце серед службових собак з усієї України за вміння в пошуках наркотичних речовин

Днями старші лейтенанти поліції Закарпаття Альона Малікова та Сергій Свистак разом зі своїми чотирилапими вихованцями повернулися із Житомирського навчального центру підготовки поліцейських-кінологів.

Щорічно в цьому навчальному закладі проводять 30-денні навчальні курси з перепідготовки службових собак. Участь у навчанні беруть службові собаки поліцейських кінологічних центрів з усієї України. У результаті якісного дресирування собаки покращують свої вміння пошуку людей, вибухівки, зброї та наркотичних речовин. А в кінці навчального періоду – демонструють набуті навички.

Цього разу вихованці кінологічного центру поліції Закарпаття – вівчарка Баракуда та спанієль Твікс – посіли друге призове місце, адже показали високі результати у навичках пошуку наркотичних речовин.

«Такі результати в роботі наших поліцейських-кінологів надзвичайно мотивують до роботи. Адже якісна підготовка службових собак – це вагома допомога у розкритті злочинів, а отже, - ще один крок для захисту та безпеки громадян», - зауважив керівник кінологічного центру поліції Закарпаття Іван Лешанич.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Різне


Залишити Коментар