Той самий момент, коли ви перестаєте поважати людину

червня 11 / 2021


Це момент, коли ви розумієте, що іноді повага важливіша за любов. І як тільки повага зникає, любов повільно йде слідом за нею …
Момент, коли ви перестаєте поважати людину, це момент, коли змінюється все. Ви стоїте перед тим, кого раніше знали краще себе, ким захоплювалися і кому довіряли, і не можете повірити, що він виявився тим, ким обіцяв ніколи не стати.

Ви смієтеся над іронічністю ситуації, адже поділилися з людиною усіма своїми страхами, будучи повністю впевненими, що вона ніколи не принесе їх у ваше життя. Ви були майже впевнені, що з цією людиною такої проблеми просто не може виникнути. Впевнені в тому, що вона не здатна заподіяти вам таку ж біль, як інші.

Момент, коли ви перестаєте поважати людину, це момент, коли ви починаєте звинувачувати себе за те, що з самого початку помічали провісники майбутніх страждань, але закривали на них очі.

Бачили ті ж тривожні дзвіночки, ту ж непослідовність і чули ті ж виправдання, але якась частина вашого серця сподівалася, що ви помиляєтеся. Що це всього лише страх і всі сумніви – це плід вашої уяви.

Але ще ви знали, що все це виглядає до болю знайоме, що бачили це і раніше і що так хотіли цього уникнути. Частина вашого серця знала, що ця людина не та, за кого себе видає. Її маска була вам дуже знайомою, і ви чудово розуміли, хто під нею ховається.

Момент, коли ви перестаєте поважати людину, це момент, коли ви розумієте, що більше не можете витрачати свій час на тих, хто нездатний поважати і ставитися до вас правильно. А ще це момент, коли ця людина теж усвідомлює, що ви були праві, коли говорили, що як тільки повага зникне, ви підете, бо не зможете продовжувати дивитися на неї з колишнім захопленням і знову відкрити своє серце.

Це момент, коли ви розумієте, що навіть якщо людина і боїться втратити вас, самі ви не боїтеся йти, тому що більше не можете бути з тим, кого не поважаєте. І не можете бути з тим, кому довірили зберігання своїх куль, але хто зрадницьки випустив їх вам в спину.

Момент, коли ви перестаєте поважати людину, це момент, коли ви розумієте, що іноді повага важливіша за любов. І як тільки повага зникає, любов повільно йде слідом за нею, як і пристрасть.

Момент, коли ви перестаєте поважати людину, це момент, коли ви усвідомлюєте, що повернути вже нічого не вийде, тому що тепер ви дивитеся на неї по-іншому. А як тільки відбувається подібне, то змінюється абсолютно все, включаючи вас самих. Просто втрата поваги до людини говорить про небажання бачити її надалі у своєму житті.

Ви не з тих, хто буде терпіти неповагу тільки через любов до когось. Ні хвилини більше.
Категорія : Різне


Залишити Коментар