У Києві триває дводенний бізнес-фестиваль «Мрії готеляра»

жовтня 18 / 2024
📌 У Києві триває дводенний бізнес-фестиваль «Мрії готеляра»

✅️ Серед учасників – засновники та керівники готелів, ресторанів, туристичних агенцій, а також інвестори, бізнес-тренери, експерти з сервісу, маркетологи, гіди, представники постачальників індустрії гостинності. Цього року, участь у фестивалі приймають також очільниця управління туризму та курортів Закарпатської ОВА Маріанна Готра та головний спеціаліст відділлу розвитку дестинацій та курортів управління Ольга Галушка.

За словами Маріанни Готри, мета бізнес-фестивалю – об’єднати всіх дотичних до готельної галузі, що займаються відбудовою України вже тут і зараз.

👉 Під час лекцій та дискусійних панелей фестивалю обговорені низка актуальних питань галузі, серед яких: впровадження міжнародних стандартів в діяльність сфери гостинності, роль сучасних систем бронювання, практика використання зворотнього звʼязку, важливість впровадження культури турботливості в компанії, динамічне ціноутворення і оптимізація доходів тощо.

👉 У наступний день заходу учасники взяли участь у професійному квесті «Готель мрії», де вирішували незвичні завдання та кейси, обмінюватися досвідом та виявляли творчі здібності.
Категорія : Культура


Залишити Коментар