15 жовтня став особливим днем для Великобичківської громади

жовтня 19 / 2024
15 жовтня став особливим днем для Великобичківської громади. Адже саме в цей день місцевий будинок культури приймав театральні виступи Львівського академічного обласного музично-драматичного театру ім. Юрія Дрогобича.

Першими на сцені ожили герої української казки "Котигорошко". Маленькі глядачі повністю поринули в казковий світ, де добро завжди перемагає зло, а хоробрість і дружба здатні подолати будь-які труднощі. Емоції переповнювали кожного, адже для багатьох це була не просто вистава – це було знайомство з дивовижним світом театру, де оживають герої улюблених казок.

Після обіду сцена перетворилася на місце драматичних переживань – на неї вийшли герої легендарної "Наталки Полтавки". Ця класична драма торкнулася сердець кожного присутнього у залі. Щира любов, боротьба за щастя, вірність і простота людських почуттів ожили перед очима глядачів, занурюючи їх у світ української класики. Зал відчував кожен момент вистави, від сміху до сліз, від натхнення до зворушення.

День закінчився на хвилі емоцій і вдячності акторам, які подарували неймовірні виступи. Ті, хто прийшов на ці вистави, залишилися з глибоким враженням від побаченого, і ще довго обговорювали яскраві моменти та сильні почуття, що пробудив театр у їхніх серцях.
Категорія : Культура


Залишити Коментар