Закарпаття представлене на міжнародній туристичній виставці в Берліні

березня 08 / 2024
✅ Закарпаття представлене на міжнародній туристичній виставці в Берліні

У столиці Німеччині триває триденна міжнародна туристична виставка ITB Berlin. Консолідований стенд України, крім Державного агентства розвитку туризму, представляють Київ, Чернівці, Харків, Запоріжжя Рівне та Закарпаття, а також Ukrainian Hotel & Resort Association.

📍На окремому стенді Закарпаття, зокрема, представлена промоційна друкована та відеопродукція, перекладена мовами Європейського Союзу.

💬 «Ми продовжуємо знайомити світ з потенціалом туристичної сфери Закарпаття. У Берліні ми представили туристичні карти нашого регіону, інформацію про оздоровчі та рекреаційні заклади, відео з найпопулярніших локацій та іншу промоційну продукцію, присвячену туристичним магнітам Закарпатської області», – зазначила начальниця управління туризму та курортів Закарпатської ОВА Маріанна Готра.

Додамо, що ITB Berlin є найбільшою у світі туристичною виставкою, у якій беруть участь готелі, туристичні ради, туроператори, системні провайдери та авіакомпанії. Захід проходить щорічно у березні із середини 1960-х років і презентує десятки тисяч туристичних експонатів з понад 180 країн світу.

Управління туризму та курортів Закарпатської ОДА
Категорія : Культура


Залишити Коментар