Розвиток прикордонної інфраструктури, реалізація проєкту USAID «Економічна підтримка України»

жовтня 15 / 2024
🤝Розвиток прикордонної інфраструктури, реалізація проєкту USAID «Економічна підтримка України» – головні теми нашої зустрічі зі Світланою Реймер, керівницею із залучення та комунікацій компанії DAI , яка реалізує проєкти USAID.

☝️Наголосив на важливості розвитку прикордонної інфраструктури. Адже йдеться не лише про імідж України, а й про економічний розвиток регіону та всієї країни.

📍Розповів про наші досягнення у цій сфері та ініціативи. Зокрема, про розширення КПП «Дзвінкове - Лонья» на українсько-угорському кордоні. З точки зору розміщення, інфраструктури та економічного потенціалу цієї частини прикордоння реконструкція цього пункту пропуску та запуск вантажного транспорту через нього є дуже перспективними. Це дасть поштовх для розвитку громад та зростання економіки.

🤝Закарпаття вже має результати успішної співпраці із проєктом USAID у питаннях модернізації пункту пропуску «Ужгород - Вишнє Немецьке», «Лужанка - Берегшурань». Сподіваюся, спільно зможемо реалізувати ще не одну таку ініціативу.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар