На Українсь - Словацькому кордоні зупинили дванадцятьох правопорушників

серпня 18 / 2023

За минулу добу прикордонники Чопського загону затримали дванадцять громадян України, які намагалися у незаконний спосіб залишити територію України. Одинадцятеро спробували пробратися до Словаччини через так званий «зелений» кордон, ще один прямував через пункт пропуску, використовуючи підроблені документи.

✅️Сімох правопорушників затримали прикордонні наряди відділу «Великий Березний». Трьох невідомих зафіксувала камера відеоспостереження, про рух одного правоохоронців проінформував місцевий житель, решту виявили під час перевірочних заходів поблизу населеного пункту Сімер Ужгородського району.

✅️Пересування в бік держрубежу ще двох правопорушників зафіксувала фотопастка прикордонників. У район спрацювання вислали групу реагування від відділу «Ужгород». У результаті пошукових заходів військовослужбовці затримали жителів Ужгорода і Миколаєва, які визнали намір перетнути кордон у незаконний спосіб.

✅️Жителів Донеччини і Київщини затримали ввечері у горах наряди прикордонних підрозділів «Княгиня» І «Стужиця».

✅️У пункті пропуску «Малий Березний» правоохоронці викрили на підробці 42-річного дніпровця. Виїжджаючи за кордон, чоловік надав на контроль «Тимчасове посвідчення військовозобов’язаного» та «Довідку ВЛК» про непридатність до військової служби. Втім, у ході перевірки прикордонники встановили, що обидва документи сфальшовані.

Затриманих доставили у прикордонні підрозділи з метою з’ясування обставин правопорушення та притягнення до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину кордону. Далі справи усіх дванадцятьох буде передано до суду.


Категорія : Кримінал


Залишити Коментар