Племінник Віктора Балоги виявився реальним вбивцею мукачівського лікаря

серпня 17 / 2023
Племінник Віктора Балоги виявився реальним вбивцею мукачівського лікаря

Сьогодні після шостої доби в комі помер лікар Іван Турок, який став жертвою конфлікту з водієм на дорозі.

Декілька днів у соцмережах та регіональних змі поширювали інформацію щодо згадуваного інциденту та його учасників.

Як виявилося за кермом нападників з VW Tiguan перебував племінник діючого нардепа Віктора Балоги з своїм товаришем Миколою Бедьом.

Хлопця також звати Віктор і він є сином народного ексдепутата Павла Балоги.

Саме через однакове прізвище з товаришем Балоги, деякі дописувачі поширили тезу про те, що вбивцею є Юліан Бедь - син ректора Карпатського університету.

Згадуваний фейк швидко облетів соцмережі та набрав сотні репостів.

Цьому передувало й те, що після прикрого інциденту саме Микола Бедь, на прохання Балог, взяв на себе провину за події того вечора.

Пізніше, після того, як чоловік загинув, Микола Бедь змінив свої покази і вказав, що тілесні ушкодження лікарю наніс саме водій VW Tiguan - 23-річний Віктор Балога.

Сьогодні справу було перекваліфіковано, а юнаки Бедь та Балога давали покази у поліції разом з своїми адвокатами.

За інформацією з джерел в правоохоронних органів юнака Віктора Балогу затримано по 208 ст. ККУ та доставлено до ізолятора тимчасового тримання.

Також в мережі повідомляють, що в дитинстві Іван Турок пережив жахливу ДТП, після якої три місяці знаходився в комі. Після того, як чоловік вижив, він вирішив присвятити своє життя лікуванню людей на вдячність усім, хто його врятував.

ДТП мало свої наслідки для здоров’я, тож після удару юнака чоловік впав, вдарився головою в землю та впав в кому, після чого помер в ужгородській лікарні.

Зважаючи на статус свого батька та дядька користувачі соцмереж песимістично відгукуються щодо справедливих наслідків для хлопця.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар