Балоги «господарі» Закарпаття це міф який розносять не компетентні київські журналісти

жовтня 12 / 2023

Сидячи майже за тисячу кілометрів, а на Закарпатті будучи тільки у відрядженні на кілька днів київські журналісти продовжують розносити міф, що Віктор Балога, «господар» Закарпаття, а область це “Балогостан”.

Насправді це помилкове судження і тому яскраве підтвердження останні місцеві вибори де клан Балог, втратив повний контроль над обласною радою, районними радами та місцевими громадами. Навіть у своєму рідному Мукачеві без підтримки фракції «БЮТа» вони зараз не можуть провести ні одного свого рішення.

Ще яскравий приклад цьому останні події в обласній раді де «Команда Андрія Балоги»,одна залишилася в опозиції практично втративши будь-який вплив на цьому рівні.

Цікаво, що Віктор Балога, фактично сам себе загнав у глухий кут своїми необдуманими діями втративши підтримку навіть угорців, які раніше ставилися до нього лояльно.

Ще цікаво, що «голос» Віктора Балоги за останній час практично не чути, а за його братів Івана та Павла, як політиків закарпатці вже забули.
Свій «клан» Балоги практично самі й «похоронили», як сказав один із депутатів облради : «Ніхто би Балогам не створив стільки проблем,як вони створили собі самі».

Нагадаємо, що Балогам та деяким членам його команди заборонений в’їзд до ЄС, що є теж яскравим прикладом їх політичного падіння.

Наразі в області сформована нова політична еліта, яка не їздить в сауну неподалік Синяка де дійсно колись були черги «помити» спинку своєму «газді».

Час іде,як виростають наші діти, які не хочуть жити старими стереотипами та мити чиїсь «зад…».

Микола Староста - «Новини Закарпаття».
Категорія : Важливе


Залишити Коментар