Назад в СРСР можна повернутися в термальному басейні спорткомплексу «Закарпаття», а можна не повернутися звідти ніколи (відео)

жовтня 21 / 2023

«Жадібність наживи нехтуючи життям людей до добра не приведе»…

Закарпаття, славиться термальними водами на які приїздять багато туристів не виключення закарпатське місто Берегово. В цьому місті знаходиться спорткомплекс «Закарпаття», який був побудований ще за радянські часи його призначення було проведення спортивних змагань. Навколо спорткомплексу вже багато років точаться різного роду «інтриги» та скандали спроби забрати у нинішнього неефективного власника успіху не мали. Наразі комплекс «застряв» у радянському часі, фактично його власники заробляючи не малі кошти в його розвиток та безпеку відвідувачів нічого не вкладають.

Головним правилом відвідування таких басейнів є час скільки людина може там перебувати за звичай лікарі рекомендують перебувати там за раз не більше, як 20 хвилин, водночас в спортивному комплексі «Закарпаття» – рекомендують до 40 хвилин.



Можливо це, а можливо інше стало причиною за останній час смерті в басейні жителя Києва та Червонограда.

Таким чином витягували з басейна чергового потопельника:



Громада міста Берегово, зверталася до власників комплексу продати їй спорткомплекс, як до профільного міністра щоб навести там лад але поки ніякого результату це не дало.

Скільки смертей, ще треба, щоб туристи йшли туди без оглядки?



Повідомляє - https://transcarpathia.news
Категорія : Важливе


Залишити Коментар