Депутати знову намагаються усунути з посади голову міської ради Мукачева Андрія Балогу та виконком (документ)

травня 10 / 2023

Депутати Мукачівської міської ради в чергове висунули голові громади Андрію Балозі - ультиматум.
«Небажання голови працювати для людей, перешкоджання діяльності роботи ради привело до кризи,лобіюючи власні інтереси, міський голова використовував політичний шантаж,тиск на депутатів,щоб мати можливість одноосібно приймати те, що йому потрібно» - йдеться у заяві.
Депутати знову вимагають скасувати драконівські тарифи на водопостачання та водовідведення, розпустити виконавчий комітет та виконати рішенні Міської ради від 22 квітня 2022 року.
До виконання цих вимог депутати припиняють брати участь в роботі сесії міської ради та комісіях.

Наразі це вже друга спроба фактичного усунення з посади голову міської ради Мукачева Андрія Балогу та виконкому, у першому випадку депутати дали «задню» піддавшись на вмовляння знайти компроміс з головою.

Згідно законодавства, якщо депутати витримають одну декаду (три місяці) то в громаді буде ведена тимчасова адміністрація та автоматично голова з виконкомом втратять свої повноваження.
Що з того вийде сказати важко – спостерігаємо.

П.С. ще цікава позиція фракції Юлії Тимошенко, яка фактично «лягла» під Балог, можливо вони там нагорі про це і не знають?

Ще цікаво, що в останній місяць не проявляє ніякої активності Віктор Балога.

«Ніхто стільки проблем не міг створити Балозі,як він собі створив сам» - думка одно із провідних закарпатських політиків.




Категорія : Важливе


Залишити Коментар