Золотий, срібний чи бронзовий тариф на воду? - в Мукачеві (відео)

квітня 27 / 2023

Золотий, срібний чи бронзовий? Тариф на воду у Мукачівській громаді вже неодноразово забирав собі різні титули. Чому наразі його можна назвати бронзовим – пояснимо за мить. 25 квітня відбулося засідання виконавчого комітету Мукачівської міської ради. Підсумками якого традиційно поділилися на сторінці Мукачівської міської ради у Фейсбуці.

У відеоматеріалі на жителів громади чекав справжній сюрприз, адже було озвучено новий розмір тарифу на водопостачання та водовідведення. Цікаво, що ще раніше мер міста був категорично проти того, щоб виділяти кошти з міського бюджету для того, щоб допомогти населенню сплачувати за не підйомний тариф. Не пройшло і 20 днів, а позиція суттєво змінилася. І начебто ми мали б зрадіти тому, що мер врешті почув журналістів, депутатів та громадськість. Але, як виявляється, навіть таке рішення має чимало підводних каменів. Справді, у відеоматеріалі оминули увагою що тариф насправді буде коштувати 44 гривні, а не 37. А все тому, що громадськості вирішили не повідомляти прос плату ПДВ.

Чи це особливий вид загравання мерії із виборцями, чи особиста вказівка мера або директора водоканалу змовчати про таку важливу інформацію для населення – незрозуміло. Схоже, що мер просто почав перейматись своїми рейтингами, які суттєво падуть на тлі останніх прийнятих рішень не на користь громади.

І таким чином він вирішив виправдати себе та ручний виконавчий комітет у очах місцевих жителів. До слова, щодо виконавчого комітету. То засідання 25 квітня яскраво продемонструвало, що діючий склад виконкому вкотре приймає позицію мера і голосує за будь-які рішення які він пропонує.

Категорія : Важливе


Залишити Коментар