Збільшення ціни на газ природно викликало обурення та незгоду суспільства

січня 13 / 2021

Ситуацію довели до того, що у 2021 році українці повинні платити більше не тільки за газ як товар, але й за його постачання.
При тому, що більшість закарпатців сплачували за проведення труб для транспортування газу до своїх осель власним коштом.
Сьогодні ж нас змушують окремо платити за транзит блакитного палива при відсутності контролю за його якістю.
Примітно, що у той час, як деякі «слуги» цинічно реєстрували законопроєкти про позбавлення українців пенсій та майна через несплату за комуналку, з вуст їхніх колег на місцях постійно звучали заяви про зменшення тарифів на енергоносії.
У підсумку цих обіцянок маємо захмарні тарифи та юридичний конвеєр зі стягнення боргів за ЖКГ.
Впродовж тривалої «газової» епопеї в 2020 році мною було підтримано низку звернень щодо недосконалості механізму формування тарифу на розподіл газу та потреби в скасуванні сплати абонплати за його доставку.
Чергова ситуація зі збільшенням ціни на газ у новому році не стала винятком.
Разом з колегами з депутатської групи ми зареєстрували проєкт Постанови про звернення до КМУ щодо невідкладного вжиття заходів для врегулювання цін на енергоносії.
Після цього аналогічні за змістом звернення підтримали і депутати Виноградівської територіальної громади.
Закарпатці повинні отримати тариф, співрозмірний обіцянкам тих, хто не впорався з їх виконанням, а нині на місцях намагається звинуватити у цьому всіх, окрім себе!

Закарпатський нардеп - Владіслав Поляк.
Категорія : Важливе


Залишити Коментар