Балогам не вдалося взяти під контроль Мукачівську районну раду

січня 28 / 2021

Сьогодні, відбулася сесія Мукачівської районної ради, на якій депутати погодили що головуватимуть на сесії члени президії почергово, згідно з кількістю набраних голосів на виборах: представник від команди Андрія Балоги, Батьківщини, Слуги народу, ОПЗЖ та Рідного Закарпаття. Також було розділено повноваження підписувати рішення райради, щоб розблокувати роботу освітніх установ та районної ради. Таке проведення сесій буде продовжено до обрання голови та заступників районної ради.
Фактично Балогам не вдалося взяти під контроль Мукачівську районну раду та призначити свого голову ради, тому вони і погодилися на таке ведення сесії.
Нагадаємо, що в Мукачівській районній раді, склалася патова ситуація коли три політичні сили, а саме Команда Андрія Балоги, ОПЗЖ та За майбутнє створили в противагу Батьківщині, Слугам народу та Рідному Закарпаттю свою коаліцію, яка налічує 21 депутат. В той же час інші три політичні сили теж мають 21 депутата.

Саме цікаве, що якщо б напередодні минулих місцевих виборів хтось спрогнозував такі коаліції його би вважали не сповна розуму, але в українській політиці говорити слово - ніколи не варто.
Чим закінчиться це політичне протистояння сказати важко, але якщо якась із коаліцій перетягне до себе одного депутата, питання керівництва буде вирішено.

Але ніхто з депутатів поки що погоджуватися не хоче страхаючись імперативного мандата.

Ще цікаво, що сімейство Балог програло «війну» в обласній раді, наразі вони хочуть втриматися в районі.
Категорія : Важливе


Залишити Коментар