Унаслідок ДТП загинув консул Угорщини в Румунії

вересня 01 / 2024

РесурсFacebookTwitterEmailLinkedInWhatsAppTelegramSkypeViber
У Румунії в четвер удень зіткнулися три автомобілі, один з яких був на дипломатичних номерах. Унаслідок ДТП загинула одна людина.


Консул Угорщини в Румунії Ференц Ваґо загинув унаслідок ДТП, що сталася в четвер удень. У фури з деревиною, яка рухалася по шосе A1 між населеними пунктами Дева та Недлак, вибухнула одна із шин. Водій не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, інформує Mandiner з посиланням на румунське видання Adevarul.

Розбилися три транспортні засоби, зокрема й автомобіль на дипломатичних номерах, за кермом якого перебував консул Угорщини в Румунії Ференц Ваґо.

Згодом інформагентство Agerpres поширило більше інформації про цей інцидент. Згідно з повідомленням, відбулося лобове зіткнення вантажівки з автомобілем, яким керував 60-річний чоловік (тобто Ференц Ваґо). Унаслідок аварії він загинув. Після цього фура зіткнулася з ще з двома автомобілями, а потім з’їхала в кювет.

Кореспондент Digi24, який перебував на місці події, розповів, що внаслідок зіткнення машину консула повністю зім’яло. Поліція повідомила дипломатичне відомство про трагедію.

За інформацією видання Ora de Sibiu, обставини ДТП спільно розслідують правоохоронці Румунії та Угорщини. Зіткнення було надзвичайно потужним, тож, імовірно, консул загинув миттєво.
Категорія : Світ


Залишити Коментар