У Польщі вбили матір трьох дітей із заходу України, яка приїхала на заробітки

лютого 18 / 2024
У Польщі вбили матір трьох дітей із заходу України, яка приїхала на заробітки

У Польщі 48-річний чоловік вбив жінку з Тернопільщини, яка приїхала на заробітки. Він завдав їх двадцять ударів гострим предметом. Про це повідомили на сайті польської поліції, передає “Еспресо.Захід”.

Відомо, що трагічний інцидент трапився 15 лютого. Того дня о 5:35 до чергової частини поліції Томашува-Мазовецького надійшла інформація виявлене тіло жінки на сходовій клітці одного з багатоквартирних будинків у центрі міста.


“Тіло 38-річної жінки знайшли у коридорі при вході в будинок. Поліцейські встановили особу підозрюваного, це 48-річний чоловік, який не мешкає в цьому будинку. Він завдав жінці двадцять ударів гострим предметом. Його затримали через три години після вбивства. На місці події слідчі під керівництвом прокурора провели процесуальні дії: встановлювали свідків, провели перевірки й зібрали судові докази. На підставі доказів прокурор висунув обвинувачення у вбивстві з особливою жорстокістю. За цей злочин передбачено довічне ув’язнення”, – розповідають польські правоохоронці.


Як з’ясувалося, жінка проживала у селі Гриньківці Матвіївського старостинського округу, що на Тернопільщині. Про це розповів Суспільному староста округу Ігор Яремчук.

У загиблої залишилося троє дітей: 21-річна дочка, ще одна дочка навчається у 10 класі й син – у 9 класі.

“Ця жінка постійно їздила на заробітки до Польщі, щоб заробити сім’ї на прожиття, знаємо її лише з хорошої сторони. Діти живуть з бабусею. Також у померлої є дві рідних сестри. Про смерть жінки нас повідомили її рідні. У селі зараз люди збирають гроші, щоб привезти тіло додому, коли його зможуть транспортувати – наразі невідомо”, – додав староста.
Категорія : Світ


Залишити Коментар