Чоловік найняв людей видалити йому пеніс та інші органи: історія, від якої холоне кров

січня 16 / 2024

Стаття містить натуралістичні описи насильства

Центральний кримінальний суд у Лондоні (Олд-Бейлі) засудив до реальних та умовних термінів трьох чоловіків, які взяли участь в екстремальній процедурі модифікації тіла.

У лютому 2017 року ескорт (працівник секс-бізнесу) Деміен Бірнс, якому зараз 36 років, видалив кухонним ножем статеві органи норвежцю Маріусу Густавсону, який сам про це попросив, і зняв те, що відбулося, на відео.

За іншими епізодами справи також засудили колишнього медбрата Натаніеля Арнольда, 48 років, і 23-річного Джейкоба Крімі-Епплбі. Крімі-Епплбі заморозив ногу Густавсону сухим льодом, що призвело до її ампутації, а Арнольд відрізав Густавсону частину соска.

Ініціатором був сам добровільно постраждалий, який заробив на онлайн-трансляціях понад 250 тисяч доларів США.

Усіх чотирьох суд визнав винними у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень. Бірнса засудили до п'яти років позбавлення волі, Крімі-Епплбі - до трьох років і восьми місяців, Арнольд же відбувся двома роками умовного ув'язнення.

Густавсон, який нині пересувається на інвалідному візку, визнав свою провину у завданні тяжких тілесних ушкоджень, але йому вирок винесуть окремо, у березні.

Процедура, яку здійснив Бірнс, пов'язана з субкультурою "нулло", або "смузі" (від англійських слів genital nullification "генітальне анулювання" і smooth "гладкий"), яка об'єднує чоловіків, що видаляють пеніс та яєчка.

Державна обвинувачка Керолайн Карберрі розповіла суду, що Густавсон, який найняв Бірнса, перебував у групі з десяти людей, яких звинуватили в участі в екстремальних модифікаціях тіла. Густавсон називав себе "творцем євнухів" і брав участь у "чисельних" екстремальних процедурах модифікації тіла, серед яких видалення геніталій в інших чоловіків.

У Австрії чоловіку ампутували не ту ногу. Хірурга оштрафували
Карберрі також повідомила, що Бірнс і Густавсон спілкувалися протягом чотирьох років, про що свідчило їхнє листування на мобільних телефонах.

Їхнє спілкування почалося з того, що Густавсон найняв Бірнса для надання сексуальних послуг, а потім домовився, що той відріже йому пеніс за 500 фунтів.

"Це зі списку заповітних бажань"
Суд дізнався, що у грудні 2016 року Бірнс "охоче погодився" понівечити Густавсона за 500 фунтів. Він знав, що процедура транслюватиметься на вебсайті.

Перед тим, як розпочати екстремальну кастрацію, Бірнс сказав, що його турбує, що Густавсон може втратити надто багато крові та померти.

Поліція повідомила, що саме цим ножем Бірнс відрізав пеніс та яєчка Густавсона

На це "пацієнт" відповів, що сам зробить собі анестезію і що його треба буде зв'язати міцніше. Він також дав "хірургу" докладні інструкції щодо того, як, що і в якому порядку робити.

Після цього Бірнс сказав, що те, що він робить, це зі списку заповітних бажань, і що він ніколи не думав, що воно здійсниться.

Саме відео, яке наочно демонструє процес завдання каліцтв, у суді не показали, але прокурор Карберрі докладно його описала, додавши, що після того, як "хірург" пішов, Густавсон зателефонував у швидку допомогу, сказавши оператору, що він "прооперував свій…".

Він потрапив до лікарні, звідки його виписали за два дні з направленням на психіатричну експертизу.

Надалі відносини між "пацієнтом" та "хірургом" погіршилися. Бірнс погодився зробити "операцію" за 500 фунтів, тому що гостро потребував грошей, але Густавсон вирішив знизити плату до 50, а потім взагалі платити відмовився.

"Аборти й катування струмом". Впливовий лідер мегацеркви роками ґвалтував і катував вірян
Бірнс пригрозив, що звернеться до поліції, на що Густавсон, як стало відомо суду, заявив, що сам подасть на нього заяву, звинувативши у погрозах, шантажі та нанесенні каліцтв.

Хай там як, але загалом протягом двох років Бірнс отримав близько 1500 фунтів.

Його адвокатка Ліза Болд повідомила суд, що її клієнт був "приголомшений і присоромлений" тим, що він зробив, і після процедури дорогою додому його навіть вирвало.


Захист Крімі-Епплсбі (на фото) будували на тому, що Густавсон його просто "спокусив"

Густавсону, однак, виявилося мало повної кастрації, і в лютому 2019 року він умовив 23-річного Крімі-Епплбі відморозити йому ногу.

Суду показали відео, на якому Густавсон тримає ногу у відрі із сухим льодом, а Крімі-Епплбі додає ще й ще.

В результаті Густавсон залишився без ноги і пересувається на інвалідному візку. Згодом він отримав близько 18 тис. фунтів (близько 23 тисячі доларів США) у вигляді соціальної допомоги.

Шон Пульє, адвокат Крімі-Епплбі, заявив, що Густавсон "спокусив" молодого чоловіка, який просто "застряг" у цій "чорній дірі" інтернету.


Адвокат Натана Арнольда (на фото) казав, що його підзахисний був "співчутливим і м'яким" медбратом

Третю модифікацію на тілі Густавсона зробив колишній медбрат Натаніель Арнольд, який частково відрізав йому сосок влітку 2019 року.

Арнольд також зізнався, що під час роботи в лікарнях з 2016 по 2022 роки крав знеболювальні препарати та зберігав екстремальну порнографію.

Адвокат Арнольда, Ніл Гріффін, сказав, що його підзахисний – співчутливий, ніжний і м'який медбрат, який користувався повагою колег, а злочини вчиняв, оскільки страждав від гіпоманії (стан, схожий на манію, але менш важкий у своїх проявах), яка була одним із симптомів його біполярного розладу.

"Згода жертви не є пом'якшувальною обставиною"
Представники поліції Лондона розповіли суду, що в ході цього розслідування, яке отримало кодову назву "операція Віктор", її співробітники були змушені "годинами переглядати" малоприємні відеозаписи, їздити по всій країні у пошуках жертв і свідків та підтримувати постійний зв'язок із представниками інших поліцейських управлінь Сполученого Королівства та інших країн.

Вони закликали всіх, хто зіткнувся з подібним досвідом, терміново звернутися за медичною допомогою і повідомити про нього у поліцію, посилаючись на операцію Віктор.

Джипсі Роуз вийшла з тюрми. Жінка замовила вбивство матері, яка над нею знущалася
Представник Королівської прокуратури Лондона Кейт Малхолланд заявила в інтерв'ю BBC, що "згода не є захистом від незаконних хірургічних процедур".

"Навіть якщо чоловіки, які брали в них участь, видалили пеніс, ногу і сосок у свого наймача за його згодою, це відбувалося у нестерильних, а іноді й загрозливих для його життя умовах", - пояснила вона.
Категорія : Світ


Залишити Коментар