В Празі затримали п’яного українця за кермом, його друг хотів “порішати” на місці (відео)

листопада 28 / 2020
В Празі затримали п’яного українця за кермом, його друг хотів “порішати” на місці (відео)
У неділю, близько опівночі, на вулиці Кбельська в Празі, полісмени місцевого департаменту Летняни зупинили транспортний засіб, який викликав у них підозру. Автомобіль рухався дуже повільно і зигзагоподібно.
Про це повідомляють у місцевій поліції.
Побоювання полісменів виправдались. В автомобілі перебували двоє молодих людей, з автомобіля стояв різкий запах алкоголю. Правоохоронці запропонували водію пройти тест на алкоголь. Тест виявився позитивним і показав більше двох промілей.

Коли пасажир автомобіля зрозумів, що водій потрапив у халепу, він вирішив “домовитись” з поліцейськими та запропонував їм неправомірну вигоду. Поліцейські задокументували факт дачі хабаря, затримали обох правопорушників, та доставили їх у місцевий відділок поліції.
На даний час правоохоронці висунули звинувачення 23- річному водію, за кермування у стані алкогольного сп’яніння. Йому загрожує 1 рік перебування за гратами, якщо суд визнає його винним. А його другу 27-річному пасажиру, загрожує до 6 років за гратами за дачу хабаря, якщо суд визнає його винним.
В коментарях до відео опублікованого поліцією та у групах українців в Чехії повідомляють, що затриманими були двоє українців.
Категорія : Світ


Залишити Коментар