Так краще не робити: названо сім помилок під час мінету

жовтня 03 / 2020
Помилкою буде не використовувати під час мінету язик.

Чоловіки мріють про хороший мінет не менше, ніж про нову машину і кубики на пресі. І, щоб здійснити його сексуальне бажання, дівчині потрібно постаратися уникнути деяких найпоширеніших помилок в оральному сексі.

Починати мінет після їжі

Якщо дівчина не хоче, щоб блювотний рефлекс нагадав про всі креветки і помідори в недавно з'їденому салаті, краще відмовитися від орального сексу після їжі. Те ж стосується і великої кількості випитої рідини. Оральним сексом краще займатися на порожній шлунок. Або без глибокого мінету.

Доводити до оргазму на етапі прелюдії
Це як піти в магазин за новою сумкою і повернутися додому після невдачі в першому магазині. Крім того, може, чоловік і промовчить, у нього все відбулося, але як же партнерка? Тому доводити чоловіка до оргазму під час мінету можна тільки в тому випадку, якщо дівчина не розраховує потім отримувати задоволення. Скажімо, в ситуації, коли оральний секс — свого роду подарунок для коханого.

Дуже сильно всмоктувати член
Будь дуже акуратна зі всмоктуванням члена. По-перше, якщо зробити це різко, чоловік відчує жахливий біль. По-друге, так ти можеш пошкодити шкіру на члені, через що утворюються мікротріщини. І поки вони не заживуть, чоловік взагалі не буде займатися сексом.

Забувати про лубрикант
Мова не тільки про тривалий мінет. Взагалі лубрикант - це must have для будь-якого виду сексу. Він робить всі дотики більш ніжними, чуттєвими і цікавими. Для мінету змазка ж потрібна, щоб член легше ковзав в руках, роті і викликав менше неприємних відчуттів при глибокому зануренні в горло. А якщо вибирати лубрикант зі смаком (шоколад, полуниця, пломбір), оральний секс взагалі стане твоїм улюбленим заняттям.

Робити мінет на колінах
Так, це популярно в порнофільмах, тому що таким чином найкраще видно член і рухи дівчини. Крім того, не забувай, що більшість фільмів для дорослих створені для чоловіків, які хоча б через екран хочуть відчувати владу над партнеркою. До того ж, саме на колінах стояли рабині перед повелителем, а боротися з секс-атавізмами нелегко. Але ти-то не про це. А значить, можеш робити мінет хоч лежачи, хоч сидячи, хоч в позі 69.

Не використовувати язик
Він не тільки для французьких поцілунків і морозива. Тому обов'язково згадуй про багатофункціональність язика під час кожного мінету. Ним можна створювати ритм, темп і настрій. Ось ти ніжно ковзаєш язиком по голівці - і атмосфера стає більш романтичною. А потім починаєш швидко водити біля яєчок - і чоловік відчуває неймовірну енергію і драйв процесу.

Перетворити мінет в рутину
"Зараз, Сашо, домию посуд і зроблю тобі мінет", - каже Марина і дивується, що її чоловіку останнім часом секс якось "не заходить". Не потрібно опускати будь-які інтимні справи до рівня побутових, вносячи мінет в графік між прибиранням у ванній і купанням кішки. Інакше і чоловік не отримає задоволення, і ти будеш відчувати себе дуже пригнобленою.


Категорія : Світ


Залишити Коментар