Правоохоронці затримали чоловіка, який збив поліцейського і протягнув його своїм авто до ста метрів

січня 26 / 2024


Водій порушив правила дорожнього руху та проігнорував вимоги поліцейських про зупинку. Його наздогнали та заблокували у селі Родниківка Уманського району. Намагаючись знову втекти, порушник збив поліцейського. Чоловіка затримали у процесуальному порядку.
▪️Ситуація сталася 21 січня в Умані. Поліцейські відділу реагування патрульної поліції помітили водія Volvo, який порушив вимоги знаку ПДР. Поліцейські подали сигнал про зупинку, натомість водій помчав далі, не збавляючи швидкість.
▪️Екіпаж увімкнувши спецсигнали одразу почав наздоганяти правопорушника, який своєю чергою, продовжив ігнорувати вимоги поліцейських. Врешті його вдалося заблокувати у селі Родниківка.
За кермом транспортного засобу перебував 43-річний місцевий житель, який поводився вкрай агресивно та неадекватно.
Поліцейський розпочав ознайомлення водія з доказами порушення ПДР й показувати відео зі службового планшета, але чоловік натиснув на газ, збив правоохоронця та протягнув його своїм авто до ста метрів.
У результаті правопорушника затримали за місцем проживання у порядку ст. 208 КПК України. Поліцейський перебуває під наглядом лікарів.
✍️Слідчі, за процесуального керівництва прокуратури оголосили затриманому підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи побоїв, легких тілесних ушкоджень) КК України.
Під час обрання запобіжного заходу суд відпустив підозрюваного з-під варти.
✔️Також на уманчанина винесли постанови за ч. 1 ст. 122 (порушення вимог дорожніх знаків) та ч. 1 ст. 126 (відсутність реєстраційного документа на транспортний засіб) КУпАП.
Категорія : Україна


Залишити Коментар