Всю Україну облетіла новина про трагедію, яка сталась вночі

січня 27 / 2022

Вночі 27 січня солдат-строковик Артем Рябчук розстріляв кількох людей. Новина про це шокувалв всю Україну. Вбивство скоїли на території Південного машинобудівного заводу ""Південмаш" (Дніпропетровська область). Солдат-строковик розстріляв караул військовослужбовців Національної гвардії, 5 загиблих і 5 отримали поранення.

Військовослужбовець Національної гвардії України солдат строкової служби Рябчук Артемій Юрійович, 2001 р. н., під час видачі зброї з невстановлених причин пострілами з автомата Калашникова розстріляв караул військовослужбовців НГУ, після чого зі зброєю втік. У результаті цього п’ятеро осіб загинули, а ще п’ятеро отримали поранення".

У Дніпрі ввели поліцейську операцію "Сирена". За тривогою підняли особовий склад підрозділів Національної поліції та Національної гвардії.



Наразі ж стало відомо, що Артем Рябчук був затриманий співробітниками поліції в Дніпропетровській області. Він буде нести найсуворішу відповідальність, передбачену Законом.

"За моїм наказом буде створена комісія по виченню обставин, які могли привести до таких дій 21-річного військовослужбовця, якого призвали для того, щоб навчити як боронити країну і дбати про безпеку, а не для того, щоб він розстрілював своїх колег".

Також будуть вивчатися обставини проходження Артемом Рябчуком військово медичної комісії, його психічний стан на момент видачі допуску до зброї.

Категорія : Україна


Залишити Коментар