Додати всім матерям по 10 років до стажу за народження і виховання дитини”: так як це важка і клопітка праця – опублікована петиція

червня 10 / 2021


Враховувати в стаж роботи жінкам по 10 років за виношування, народження і виховання кожної дитини. Чоловікам – по 1 році за виховання дитини.

Враховувати в стаж роботи жінкам по 10 років за виношування, народження і виховання кожної дитини, незалежно від відрахувань, що проводяться за неї роботодавцями.
Чоловікам – по 1 році за виховання дитини.

Кількість відрахувань, якщо такі були, – додавати до цих 10 років або 1 року (чоловікові).
Це буде справедливим по відношенню до матерів і батьків, так як батьківство-це теж робота. Жінки перестануть залишатися один на один з проблемою материнства, свого підірваного здоров’я, недоліком стажу роботи, хвилювань за свою пенсію.
Вагітність і пологи значно підривають жіноче здоров’я. Враховувати року в стаж жінкам, що має дітей, буде справедливо по відношенню до тих – хто не хоче їх мати зовсім.

Сім’ям, які не хочуть мати дітей, або батьки, які не займаються вихованням своїх дітей – все залишити без змін.

Жінки стануть впевненіше в своєму власному майбутньому і стануть планувати дітей. Сиріт буде набагато менше.

Сообщение Додати всім матерям по 10 років до стажу за народження і виховання дитини”: так як це важка і клопітка праця – опублікована петиція появились сначала на NEWS TiME.
Категорія : Україна


Залишити Коментар