На Закарпатті завершився четвертий етап всеукраїнської шкільної ліги «Пліч-о-пліч»

травня 28 / 2024
На Закарпатті завершився четвертий етап всеукраїнської шкільної ліги «Пліч-о-пліч»

🏆🏐🏀⚽️⛹🏼 Голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай та заступник голови ОВА Юрій Гузинець взяли участь у нагородженні переможців четвертого етапу всеукраїнської шкільної ліги «Пліч-о-пліч». Змагання з баскетболу, волейболу, футзалу, спортивного орієнтування та черліденгу тривали 12 днів. За звання кращих із кращих у кожному виді спорту змагалися по 7 команд – переможниці районних етапів та представники Ужгорода.
🏆 💪 Кубок Пліч-о-пліч, пам’ятні медалі та грошові сертифікати за результатами змагань отримали переможці:
- Черліденг (команда «Invinciblegirls» Ужгородський ліцей «Лідер»)
- Волейбол, юнкині (команда «Лідери» Великоберезнянськийліцей «Ерудит»), юнаки (команда «Фаворит» Костринський ліцей)
- Баскетбол, юнкині (команда «Червоні дракони» Ужгородський ліцей) №7, юнаки (команда «Імідж» Ужгородський ліцей «Імідж»)
- Футзал (команда “Spirit” Ужгородський ліцей ім. Т.Г. Шевченка)
- Спортивне орієнтування (команда НВК «Гармонія)
☝️ Попереду у школярів нові випробування – завершальний, п’ятий, етап всеукраїнської шкільної ліги «Пліч-о-пліч», що відбудеться у Києві. Не сумніваюся, що переможці обласного етапу гідно представлятимуть наше Закарпаття на цих змаганнях.
🤝💙💛 Голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай побажав усім учасникам нових вершин та яскравих вражень. «Вірю, що скоро ці діти стануть впевненим та сильним майбутнім нашої незалежної та процвітаючої держави, - заявив Роман Сарай. - Хочеться вірити, що від цього масштабного спортивного дійства діти насправді отримали задоволення, гарний настрій та купу позитивних емоцій. Усі вони - чемпіони. І справа не тому, що хтось переміг, а для когось цей шанс випаде трохи згодом. Усі учасники змагань знають, що таке командний дух, що означає «відчути плече партнера», розумієють вагу слів дружба, взаємодопомога та команда».
Категорія : Спорт


Залишити Коментар