На Берегівщині вітали переможців всеукраїнської шкільної ліги «Пліч-о-пліч»

квітня 30 / 2024
На Берегівщині вітали переможців всеукраїнської шкільної ліги «Пліч-о-пліч»

☝️ Сьогодні на Берегівщині голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай разом із головою Закарпатської обласної військової адміністрації Віктором Микитою вітали переможців третього районного етапу всеукраїнської шкільної ліги «Пліч-о-пліч». Змагання, що проводилися за ініціативи Президента України Володимира Зеленського – наймасштабніші в Україні.
💙💛 «Всеукраїнська шкільна ліга «Пліч-о-пліч» - це можливість відчути командний дух, - заявив Роман Сарай. - Відчути плече своїх однолітків. Зрозуміти, що означають такі слова як дружба, лідерство та здорова конкуренція. Разом здолати усі перешкоди, разом пережити розчарування чи навпаки – насолодитися радістю перемоги. Ці змагання – чудовий вишкіл з гарним настроєм для того, щоб діти стали впевненим та сильним майбутнім нашої держави. Побажав усім учасникам перемог – як командних, так і особистих. І головне – найшвидшої перемоги України у війні, щоб ніхто і ніколи знову не чув звуків повітряних тривог і вибухів, плачу дітей і матерів».
💪 Змагання відбувалися на території термального комплексу «Косино» і пройшли на високому рівні – за що велика подяка власнику і нашому другу Олексію Іванчо. Понад 700 школярів з 58 команд Берегівського району виборювали перемогу у п'ятьох видах спорту: баскетболі, волейболі, футзалі, спортивному орієнтуванні та черліденгу. 7 команд-переможниць нагородили Кубками чемпіонів, сертифікатами на відвідини термального комплексу «Косино» та правом позмагатися на загальнообласному етапі шкільної ліги «Пліч-о-пліч», що стартує в Ужгороді 11 травня.
🥇🏆 Команди-переможниці:
з баскетболу серед дівчат – «Горожанські сови» Виноградівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1;
з баскетболу серед юнаків – «Незламні» Сілецького ліцею Камʼянської ТГ;
з волейболу серед дівчат – «Сузірʼя» Оноцької ЗОШ I-III ст. Виноградівської ТГ;
з волейболу серед юнаків – «Королівські рисі» Королівського ЗЗСО І-ІІІ ст. №1 Королівської ТГ;
з футзалу – «Непереможні» Виноградівської ЗОШ І-ІІІ ст. №8;
з черлідингу – «Драйв» Виноградівської ЗОШ І-ІІІ ст. №8;
зі спортивного орієнтування – «Незламні» Королівського ЗЗСО І-ІІІ ст. №1 Королівської ТГ.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар