На Пийтерфолвівському стадіоні "Тиса" відбулися триденні таборування у рамках районного етапу Всеукраїнської військово-патріотичної гри "Сокіл"("Джура") 2024

травня 26 / 2024
Впродовж 23-25 травня, на Пийтерфолвівському стадіоні "Тиса" відбулися триденні таборування у рамках районного етапу Всеукраїнської військово-патріотичної гри "Сокіл"("Джура") 2024.

Триденне таборування пройшли на високому рівні. Рої змагались на славу у стрільбі, у конкурсах “Впоряд”, «Рятівник», «Пластун», в подоланні смуги перешкод, тереновій та в інтелектуальній грі «Відун», запалювали Ватру і знайомилися «в колі друзів», "запалювали" Берегівщину драйвовими ранковими руханками і мужньо вартували та виконували спецзавдання у вечірній час. Юні джури показали витривалість, згуртованість, спортивну майстерність, здоровий дух і жагу до перемоги. Діти довели усім присутнім, а головне самі собі, що вони справжні нащадки славних запорожців і достойне майбутнє нашої країни! Усі рої отримали масу задоволення, незабутні емоції та враження, грамоти й подарунки (каремати, спальні мішки), а на завершення скуштувати страви із польової кухні.

🏆За результатами таборування, у загальному заліку визначилися переможці і призери:

I місце здобули:

- Рій "Королівська гвардія" Королівський ЗЗСО N1 Королівської ТГ(старша вікова категорія). Вони ж отримали нагороди за

- Рій "Карпатська Січ "Бакошського ліцею Ім.І.Франка Батівської ТГ (середня вікова категорія) . Вони ж отримали нагороди за 1 місце у конкурсах "Пластун", "Теренова гра", "Книга звитяг", за 2 місце у змаганнях з підтягування, "Впоряд", "Смуга перешкод", 3 місце у змаганнях "Стрільба", "Відун"

місце здобув Рій "Вартові Королівської фортеці"

II місце здобули:

- Рій "Карпатські саламандри" Берегівського ліцею ім.Т.Г.Шевченка Берегівської ТГ(старша вікова категорія). Вони ж отримали нагороди за 1 місце у конкурсах "Відун", "Теренова гра", 2 місце у змаганнях "Впоряд"; за 3 місце у змаганнях з підтягування, з віджимання, "Рятівник", "Смуга перешкод".

- Рій "Вартові Королівської фортеці" Королівського ЗЗСО №1 Королівської ТГ(середня вікова категорія). Вони ж отримали нагороди за 1 місце у змаганнях з підтягування, віджимання; за 2 місце у змаганнях "Теренова гра", "Рятівник", "Книга Звитяг""; за 3 місце у змаганнях "Відун", "Впоряд".

ІІІ місце здобули рої Виноградівської гімназії Виноградівської ТГ:

- Рій "Хоробрі серця" (старша вікова категорія). Вони ж отримали нагороди за 1 місце у конкурсах Книга звитяг; 2 місце у змаганнях з віджимання, Теренова гра", "Відун", "Впоряд"; 3 місце у змаганнях "Стрільба".

- Рій «Незламні» (середня вікова категорія). Вони також отриамли нагороди за1 місце у конкурсах "Рятівник", "Впоряд", "Книга Звитяг", 2 місце у змаганнях з віджимання, "Стрільба", "Відун", 3 місце у змаганнях з підтягування.

Наше життя, надія на світле майбутнє наших дітей – це заслуга Сил Безпеки й Оборони України. Низький уклін українцям та усім громадянам світу, які допомагають, рятують та боронять нашу рідну землю! А наші юні джури це гідне майбутнє нашої країни. Ми віримо у вас і пишаємося кожним! – зазначив голова Віталій Матій - голова Берегівської РДА.

Загалом, у районному етапі взяли участь біля 120 джур і 30 виховників. Загалом звання найкращого рою Берегівського району виборювали 6 роїв середньої вікової категорії:

- Карпатська січ Бакошського ліцею ім. І.Франка Батівської ТГ;

- Сокіл Квасівської гімназії-філії Великоберезького ЗЗСО В.Березької ТГ;

- Бемс Гутівської гімназії В.Бийганської ТГ;

- Незламні Виноградівської гімназії Виноградівської ТГ;

- Вартові Королівської фортеці Королівського ЗЗСО №1 Корролівської ТГ;

- Молода Січ Чорнотисівського ЗЗСО Пийтерфолвівської ТГ.

та 8 роїв старшої вікової категорії:

- Вовки Да Вінчі Бакошського ліцею ім.І.Франка Батівської ТГ ;

- Карпатські саламандри Берегівського ліцею ім Т.Г.Шевченка Берегівської ТГ;

Рій Федора Потушняка Великоберезького ЗЗСО ім.Добраі Петера В.Березької ТГ;

- Побратими Вербовецької ЗОШ І-ІІІ ст Вилоцької ТГ;

- Хоробрі серця Виноградівської гімназії Виноградівської ТГ;

- Українці Арданівського ЗЗСО І-ІІІ ст Камянської ТГ;

- Королівська гвардія Королівського ЗЗСО №1 Королівської ТГ;

- Нащадки Козаків Чорнотисівського ЗЗСО Пийтерфолвівської ТГ;

Бажаємо нашим джурам наснаги і нових звершень. А переможцям - гідно представити Берегівський район на обласному етапі Гри!
Категорія : Спорт


Залишити Коментар