Шахісти Великобичківської ДЮСШ успішно розпочали новий шаховий сезон!

лютого 03 / 2024
Шахісти Великобичківської ДЮСШ успішно розпочали новий шаховий сезон!

02.02.2024 року розпочався новий Весняний сезон «ПЕРЕМОЖНИЙ 2024 РІК» Всеукраїнської Дитячої шахової ліги (юнаки та дівчата 2008 р.н. і молодші).

У цьому чемпіонаті Великобичківська ДЮСШ виступає двома командами сформованими з шахістів з населених пунктів: Луг, Верхнє Водяне, Біла Церква та Великий Бичків.

Згідно регламенту на початку кожного сезону проводиться перший кваліфікаційний турнір, у якому грають одночасно всі команди і по результатам кваліфікації команди розділяються на Ліги і Дивізіони:

- Вища ліга

- Перша ліга дивізіон А;
- Перша ліга дивізіон В;
- Перша ліга дивізіон С;

- Друга ліга дивізіон А;
- Друга ліга дивізіон В;
- Друга ліга дивізіон С;

- Третя ліга дивізіон А;
- Третя ліга дивізіон В;
- Третя ліга дивізіон С.

Таким чином у турнірі одночасно прийняли участь майже 900 шахістів у складі більше 130-ти команд.

Обидві команди Великобичківської ДЮСШ вдало зіграли кваліфікаційний турнір. І у підсумку наша збірна команда Великобичківської ДЮСШ-1 зайняла загальне 26 місце з 133 команд і кваліфікувалася у Першу Лігу Дивізіон В. Друга команда Великобичківської ДЮСШ-2 зайняла 77 місце/133 команд, що дозволяє зіграти у Третій Лізі Дивізіон А.

В Осінньому сезоні «Крок До Перемоги» Всеукраїнської Дитячої шахової ліги (юнаки та дівчата 2007 р.н. і молодші) – обидві наші збірні команди зіграли всі 16 турів, які відбувалися щотижня по п'ятницях з вересня по грудень 2023 року.
У підсумковій загальній турнірній таблиці наша перша команда набрала 1003 очки і розташувалася на 28 місці з 146 команд України.
Наша друга збірна команда набрала 688 очків та зайняла 83/146 команд.

Вітаємо юних шахістів та бажаємо успіхів у новому сезоні!

Тренери-викладачі з шахів Вільмош Чернян та Микола Марущак.
Категорія : Спорт


Залишити Коментар