Працівники органів прокуратури на Закарпатті продовжують активно долучатися до благодійних спортивних заходів

жовтня 31 / 2023
🇺🇦Працівники органів прокуратури на Закарпатті продовжують активно долучатися до благодійних спортивних заходів

На Львівщині минулого тижня відбувся Drohobych Half Marathon . Серед п’яти сотень учасників – і прокурори Ігор Коптєв та Денис Савченко, які успішно подолали 21,1 км. На заході вдалося зібрати 100 тис. грн, які організатори передадуть на потреби ВЧ А7079 67 окремого батальйону Територіальної оборони Збройних Сил України та ВЧ A1108.

Цими ж вихідними благодійні забіги, участь у яких взяли працівники органів прокуратури краю, відбулися в Ужгороді та Києві.

На Krayna Uzhgorod Marathon заступник керівника Ужгородської окружної прокуратури Ілля Старов пробіг півмарафон (21,1 км), а на дистанції 10 км до змагань долучилися головний спеціаліст обласної прокуратури Марина Паук та начальник відділу обласної прокуратури Ігор Коптєв. В обласному центрі Закарпаття вдалося зібрати понад 316 тис. грн, які спрямують на закупівлю дронів та окопного РЕБ для 105 закарпатського батальйону .

А в столиці відбулася серія забігів під гаслом «Не зупиняйся!», організована New Run та Новою Поштою для збору коштів для фонду «Повернись живим» на посилення ППО. Там з часом 03:22:03 прокурор Ужгородської окружної прокуратури Денис Запольський пробіг марафон – 42,2 км.

Такі заходи показують, як наразі важливо об’єднуватися та всіма силами допомагати нашим захисникам і захисницям, котрі щодня виборюють для України Перемогу!

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури
Категорія : Спорт


Залишити Коментар