Прокурори Закарпаття долучилися до благодійного забігу на підтримку ЗСУ

вересня 04 / 2023
🇺🇦Прокурори Закарпаття долучилися до благодійного забігу на підтримку ЗСУ

Цими вихідними в м. Іршава відбувся Irshava Half Marathon 2023, головною метою проведення якого став збір коштів на підтримку ЗСУ. До участі долучилися і працівники органів прокуратури Закарпаття – Ігор Коптєв та Денис Савченко.

Цьогоріч учасники заходу могли обрати протяжність маршруту – 10 км, 21 км, або ж виключно благодійний формат на 1 км для дорослих та юніорів і 400 м для дітей. Обидва прокурори систематично беруть участь у забігах такого формату, тож цього разу вирішили бігти на дистанцію півмарафону (21 км).

«На початку літа цього року вперше спробували свої сили та бігли півмарафон у Хусті, тож при підготовці до цього забігу врахували попередній досвід. Щоразу дякуємо нашим Збройним силам України, що є можливість проводити такі заходи та долучатися до них», – розповідає прокурор Денис Савченко.

Близько 600 учасників доєдналися до благодійного забігу та спільними зусиллями вдалося зібрати 401 603 грн на закупівлю дронів для українських захисників. Про такі результати заходу повідомили організатори Irshava Half Marathon .

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури
Категорія : Спорт


Залишити Коментар