Рятувальники Закарпаття взяли участь у забігу сили StrongRace

вересня 09 / 2023
Рятувальники Закарпаття взяли участь у забігу сили StrongRace.
Випробування, під час військово-патріотичного заходу StrongRace не усім під силу та до снаги. Адже пролізти під колючим дротом, попасти списом у ціль, перелізти через вантажівку та віднести здоровезну брилу чи мішок з камінням на плечах; а ще - піднятися по канатній мотузці, перейти вбрід річку Уж тягнучи за собою важкі колеса та здолати болото - таке не кожен зможе. Але закарпатські рятувальники не слабкі духом, тож разом з іншими учасниками забігу взяли участь та показали непогані результати серед 200 інших чоловіків та жінок.
Дистанція спортивного забігу - 7 кілометрів, і пройти їх вкрай важко навіть натренованим спортсменам та спортсменкам. А цього разу долали перешкоди навіть діти старше 6 років. Військово-патріотичний захід відбувся за підтримки Закарпатської ОВА та Ужгородської міської ради та мав на меті благодійну місію – усі зібрані кошти передадуть на потреби наших захисників.
Окрім безпосередньої участі у забігу рятувальники наглядали за учасниками під час перетину річки Уж та гарантували безпеку на інших етапах змагань.
Категорія : Спорт


Залишити Коментар