На Рахівщині відбувся захоплюючий турнір з футболу

червня 02 / 2023
1 червня до Деня захисту дітей, відбувся захоплюючий турнір з футболу під назвою "Помічник шерифа: змагайся та перемагай". Ця подія була організована завдяки ініціативі поліцейських офіцерів Великобичківської громади, Андрія Ілюка, та Сергія Йосипчука. Турнір зібрав команди серед юнаків з шести різних шкіл майже з усіх населених пунктів громади, що створило захоплюючу атмосферу конкуренції та спортивного духу.

На початку змагань, спортсменів привітали та побажали успіху начальниця відділу освіти, культури, молоді та спорту Лілія Ільчук, представник служби у справах дітей, а також керівництво Великобичківської ДЮСШ.

По завершенні змагання були визначені переможці турніру. Перше місце було заслужено здобуто командою Великобичківського ЗЗСО №2, Друге місце посіла команда Кобилецько-Полянського ЗЗСО. На третьому місці розташувалась команда Великобичківського ЗЗСО №1.

Цей турнір нагадав всім про важливість активного способу життя та спортивних досягнень, а також зібрав разом громаду на підтримку талановитих дітей.
Категорія : Спорт


Залишити Коментар