На Рахівщині у ліції відбувся Благодійний кубок з футболу

травня 29 / 2023

27 травня на базі Великобичківського ліцею відбувся Благодійний кубок Рахівського району з футболу, присвячений воїнам ЗСУ, а також особисто-командний чемпіонат Закарпатської області з шашок. Захід був організований районною асоціацією футболу "Гуцульська ліга" за підтримки відділа освіти, культури, молоді та спорту Великобичківської селищної ради.
Відкриття свята відбулося за участю заступника голови районної асоціації футболу "Гуцульська ліга" Михайла Андруховича, голови обласної федерації шашок Закарпатської області Анатолія Вайди, та начальниці відділу освіти, культури, молоді та спорту Великобичківської селищної ради Лілії Ільчук, директора Великобичківської ДЮСШ Данча Йосипа.
У футбольному турнірі брали участь збірні команди з Богдана, Великого Бичкова, Рахова та Ясіня. За результатами змагань команди посіли наступні місця:
1 місце - збірна Великобичківської ТГ
2 місце - збірна Рахівської ТГ
3 місце - збірна Ясінянської ТГ
4 місце - "Едельвейс" с Богдан
У чемпіонаті з шашок взяли участь учні з Великого Бичкова, Міжгір’я, Іршави, Виноградова та Тячева, які продемонстрували свій глибокий інтелект та стратегічний досвід.
За результатами змагань у командному заліку з шашок посіли наступні команди:
1 місце - "Вікторія" Іршава
2 місце - ДЮСШ Великий Бичків
3 місце - ДЮСШ Міжгір'я
4 місце - "Севлюш" Виноградів
5 місце - "Тиса" Тячів
В особистому заліку переможці у різних вікових категоріях з Великобичківської ДЮСШ під керівництвом тренера-викладача з шашок Миколи Коперльоса стали:
1 місце - Продан Діана, Фіріщак Микола, Копеков Тарас, Продан Д.
2 місце - Туцканюк Христина, Фіріщак Микола, Продан Тетяна.
3 місце - Волощук Тарас, Дорогій Ульяна, Варцаба Віталій, Руснак Анна.
Також були нагороджені медалями Волощук Дарина, Сивак Марія, Гендрюк Павло і Тафійчук Андрій.
У загальнокомандному заліку Великобичківська ДЮСШ посіла друге місце у складі з учасників Продан Діани, Тафійчука Андрія, Копекова Тараса, Туцканюк Христини, Фіріщака Миколи, Продан Тетяни, Руснак Анни і Папариги Богдана.
Вітаємо всіх переможців змагань! Ви проявили неймовірну витримку, талант та наполегливість, що принесло вам заслужену перемогу. Бажаємо Вам подальших успіхів у всіх майбутніх зусиллях. Вперед, до нових вершин!
Дякуємо всім організаторам, тренерам та суддям, які допомогли в проведенні цього заходу. Нехай ваша відданість і пристрасть до спорту надихає інших на великі звершення.
Категорія : Спорт


Залишити Коментар