В Ужгороді проходить благодійний чемпіонат міста з бойового мистецтва комбат самозахист ІСО (ФОТО)

вересня 18 / 2022

84 спортсмени беруть участь у благодійному відкритому чемпіонаті Ужгорода з бойового мистецтва комбат самозахист ІСО (легкий та посилений контакт) серед юніорів, юнаків та молодших юнаків, який відбувається сьогодні та завтра в Академії спортивного виховання.
В Ужгороді проходить благодійний чемпіонат міста з бойового мистецтва комбат самозахист ІСО (ФОТО)
Засновник та керівник Академії спортивного виховання Василь Кут доклав багато зусиль, фінансових ресурсів, щоб проєкт був реалізований у нашому місті і був доступним для дітей, молоді, всіх ужгородців, які люблять спорт. Пан Василь є викладачем Ужгородського національного університету, відкриття спортивного залу – його давня мрія, і ось уже понад 2 роки Академія спортивного виховання успішно працює, виховує у дітей та молоді любов до спорту, пропагує здоровий спосіб життя.

Нинішній турнір – благодійний. Учасники сплачують символічні внески, у залі також розміщена скринька для пожертв. Усі кошти передадуть або на підтримку Збройних Сил України, або постраждалим минулого тижня вибухотехнікам (головний суддя змагань зараз на передовій, постраждалі бійці – його підлеглі), розповів заступник голови федерації комбат самозахист ІСО, багаторазовий призер чемпіонатів України зі змішаних єдиноборств, тренер Роман Митровці. Рішення, куди спрямувати кошти, вирішать члени команд.

Стартувало відкриття турніру із видовищного номера на повітряних полотнах, далі продовжили поєдинки. Сьогодні змагаються учасники віком від 5 до 10 років включно, завтра визначатимуть кращих у віковій категорії від 11 до 18 років. Участь у турнірі беруть спортсмени з Ужгорода і району, серед них і діти-переселенці.
Категорія : Спорт


Залишити Коментар