Комерція чи фізичний розвиток?

вересня 17 / 2022


« У здоровому тілі – здоровий дух» – саме так говорить нам народна мудрість. Спорт зміцнює здоров’я, виховує характер, робить людину сильною і витривалою , загартовує організм.

Для того аби тримати своє тіло у тонусі потрібно систематично займатися фізичними активностями на спеціально відведених для цього місцях. Нещодавно журналісти телеканалу М студіо звертали увагу на наявність та загальний стан стадіонів Комунальної власності у Мукачівській громаді. Всі жителі заслуговують на належний простір для занять спортом. Майже у кожному населеному пункті Мукачівської ТГ, яка налічує 17 населених пунктів, є спортивні стадіони.

В адміністративному центрі громади – місті Мукачево є два стадіони комунальної власності це ДЮСШ та стадіон Харчовик. Після капітального ремонту у рамках реалізації президентської ініціативи «Велике будівництво» стадіон ДЮСШ перетворився на ідеальне місце для занять спортом. Його місце розташування – центр.

Також у мікрорайонах міста є спортивні простори. У Підгоряні – стадіон Харчовик, у Паланку – футбольне поле зі штучним покриттям. Натоміть найкомфортабельніший район міста Росвигово залишився без спортивного стадіону.
Категорія : Спорт


Залишити Коментар