На Хустщині відкрили сучасний об’єкт спортивної інфраструктури

серпня 08 / 2022


Вчора в смт Вишково на Хустщині відкрили сучасний стадіон, реконструйований у межах президентської програми Володимира Зеленського «Велике будівництво» та за співфінансуванням громади.

«Ця подія є знаковою не лише для Закарпаття, а й для всієї країни. Адже це єдиний спортивний об‘єкт в Україні, роботи над яким вдалося завершити під час повномасштабної війни», – підкреслив очільник області Віктор Микита.

Розпочали будівництво стадіону в 2021 році. Та попри війну проєкт вдалося завершити, зазначив голова Закарпатської ОВА. Загальна вартість об'єкта становить 19,6 млн грн, 12,5 млн з них виділили із субвенції на розвиток інфраструктури.

За словами Віктора Микити, тут побудували нове футбольне поле зі штучним покриттям, волейбольний майданчик, облаштували трибуни, нове освітлення, адмінприміщення, встановили додаткове устаткування, меблі та інвентар.

«У цей складний для держави час ми показуємо всьому світу, що вона тримає вектор на соціальний розвиток і піклується про майбутні покоління», – зауважив Віктор Микита і подякував за підтримку керівництву держави, народному депутату Іванові Крульку, голові Вишківської громади Ярославу Гайовичу, президенту УАФ Андрію Павелку, Закарпатській асоціації футболу на чолі з Іваном Дураном та всім, хто долучився до реалізації проєкту.

Категорія : Спорт


Залишити Коментар