Спорт – як спосіб боротьби зі стресом

серпня 06 / 2022

Спорт – важлива складова в житті кожної людини. Він допомагає боротися зі стресом та тримати у формі своє тіло і душу. Єдиноборства в сучасності користуються неабиякою популярністю та вже стали успішними на міжнародній спортивній арені.

Дітки, що приїхали до Закарпаття з регіонів, де ведуться активні бойові дії, безсумнівно зіштовхнулися зі стресом. Боротися з негативними емоціями в Мукачеві їм допомагають спортивні заняття. З молитви розпочинається кожне спортивне заняття для діток. Це ще раз доводить – єдиноборства – покликані навчити діток не тільки битися, а й тримати в дисципліні своє тіло і у спокої – душу.

Сьогодні у залі поряд з місцевими дітками тренуються і переселенці. Тренер розповідає, що швидко знайшли спільну мову – мукачівці радо прийняли гостей, а ті в свою чергу швидко включилися в роботу. Вимушених гостей психологічно підтримали.

Та й собі здобули позитивний досвід. Змішані єдиноборства – користуються популярністю і на міжнародній арені, дехто зі спортсменів вже готується до майбутніх чемпіонатів.
Категорія : Спорт


Залишити Коментар