Новий місяць «Минай» розпочав із поразки

серпня 08 / 2022

У липні колектив Володимира Шарана зіграв сім спарингів, у яких здобув п’ять перемог, одну нічию та зазнав однієї поразки. Серпень минайці розпочали поєдинком із львівськими «Карпатами».


Спаринг із новачком Першої ліги України відбувся у суботу, 6 серпня, на ужгородському стадіоні «Авангард». Попри різний статус команд, гра вийшла доволі рівною та цікавою.

Відсиджуватися в обороні ніхто не збирався. Обидва колективи активно йшли вперед і намагалися забити якомога більше голів. У першій 45-хвилинці небезпечні моменти виникали як біля одних, так і біля інших воріт. Але якщо «карпатівці» одну зі своїх нагод реалізували (під ендшпіль першого тайму Ігор Дуць завдав точного удару головою після подачі Дениса Кожанова з кутового), то минайці пішли на перерву без забитих м’ячів.


У другій 45-хвилинці закарпатська команда прагнула виправити ситуацію і відновити рівновагу, але фортуна того дня була на боці суперника. То минайці хибили з вигідних ударних позицій, то голкіпер вдало діяв у воротах, то каркас воріт «грав» за «Карпати». У підсумку «Минай» покинув поле без забитих м’ячів.

Додамо, що в «Карпат» після перепочинку теж виникали гольові моменти, але змінити рахунок на табло (0:1) уже не вдалося.


До старту нового сезону УПЛ (української Прем’єр-ліги) залишається два тижні. У цей період закарпатський ФК планує провести ще декілька контрольних ігор. Сподіватимемося, що до чемпіонату минайці підійдуть в оптимальних кондиціях і порадують своїх прихильників хорошими результатами.

Основний склад «Минаю»: Олександр Бандура, Тарас Дмитрук, Олег Горін, Юрій Кравчук, Ігор Гончар, Вадим Вітенчук, Олексій Хахльов, Ельдар Кулієв, Дмитро Касімов, Єгор Твердохліб, Олег Вишневський. На заміну виходили: ДанилоГолуб, Руслан Паламар, Богдан Чуєв, Ловро Грайфонер, Данило Колесник, Антон Байдал, Іван Станкович.

Олег МИКИТА
Категорія : Спорт


Залишити Коментар