Василь Іванчо - заступник голови Закарпатської ОВА привітав переможців обласного конкурсу стартапів та вручив їм сертифікати

жовтня 10 / 2024
🤝 Василь Іванчо - заступник голови Закарпатської ОВА привітав переможців обласного конкурсу стартапів та вручив їм сертифікати.

✅ Він підкреслив, що підтримка малого і середнього бізнесу зараз є одним із ключових факторів для стабільного майбутнього.

📍Завдяки отриманим коштам підприємці зможуть розширити свою діяльність, впровадити нові ідеї, створити більше робочих місць і збільшити сплату податків. Таким чином, це не лише допоможе їм розвивати власну справу, але й сприятиме економічному зростанню регіону.

💬 «Податки, які сплачуватимуть ці бізнеси, підуть на підтримку соціальних проєктів та, що надзвичайно важливо, на фінансування Збройних Сил України. Тож їхній успіх прямо впливає на зміцнення нашої країни», – підкреслив Василь Іванчо.

🔍 Нагадаємо, що цьогоріч у конкурсі стартапів перемогу здобули 12 фізичних осіб-підприємців, які загалом отримали майже 2,2 млн грн.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар