Підписана Угода щодо створення громадського, дитячого та інформаційного просторів на базі Берегівського професійного ліцею сфери послуг

жовтня 08 / 2024
Підписана Угода щодо створення громадського, дитячого та інформаційного просторів на базі Берегівського професійного ліцею сфери послуг

☝️ Василь Дем’янчук від імені Закарпатської обласної ради сьогодні підписав договір пожертви з громадською організацією «Проліска», що діє в межах проєкту Гуманітарного Фонду для України «Шлях до безпеки та послуг: транспортне забезпечення та підтримка колективних центрів», та комунальним закладом «Берегівський професійний ліцей сфери послуг».
👌 Згідно з угодою, благодійники за власний кошт відремонтують три приміщення першого поверху будівлі Берегівського професійного ліцею сфери послуг. По завершенню робіт там будуть створені громадський, дитячий та інформаційний простори.
👉 Також ГО «Проліска» має намір власним коштом умеблювати та забезпечити оргтехнікою усю будівлю - 4-поверхове приміщення, загальною площею 1500 кв.м. На це благодійники запланували виділити близько 7 мільйонів гривень. В інших приміщеннях будівлі ремонтні роботи проводяться силами благодійного фонду «Карітас» Чеської Республіки та Агентства ООН у справах біженців в Україні. Тут заплановано розмістити понад 180 переселенців. Частина приміщень буде адаптована для потреб людей з інвалідністю.
☝️ Завершити реконструкцію приміщень заплановано до кінця поточного року. «Це – надзвичайно важливо для нашого регіону, адже на Закарпаття продовжують переїжджати біженці зі сходу країни, - відзначив виконувач повноваження голови Закарпатської обласної ради Василь Дем’янчук. - І чимало з них потребують якісного житла. Це вже не перший проєкт, який реалізовує на Закарпатті гуманітарна місія «Проліска». Ми надзвичайно вдячні благодійникам за усе, що вони роблять для людей».
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар