Підписана Угода щодо завершення реконструкції будівлі Берегівського професійного ліцею сфери послуг

липня 11 / 2024
Підписана Угода щодо завершення реконструкції будівлі Берегівського професійного ліцею сфери послуг

☝️ Роман Сарай від імені Закарпатської обласної ради сьогодні підписав договір з благодійним фондом «Карітас» Чеської Республіки, представництвом Агентства ООН у справах біженців в Україні, Закарпатською обласною військовою адміністрацією та комунальним закладом «Берегівський професійний ліцей сфери послуг».
👉 Угода передбачає розподіл обов’язків усіх сторін щодо завершення реконструкції будівлі Берегівського професійного ліцею сфери послуг. У 4-поверховому приміщенні, загальною площею 1500 кв.м., можна буде розмістити понад 180 переселенців. Там же – на першому поверсі, планується створення ком’юніті-центру, де працюватимуть громадські організації. Частина приміщень буде адаптована для потреб людей з інвалідністю.
👌 Завершити реконструкцію приміщень заплановано до кінця поточного року. «Це – надзвичайно важливо для нашого регіону, адже на Закарпаття продовжують переїжджати біженці зі сходу країни, - відзначив голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай. - І чимало з них потребують якісного житла».
☝️ Благодійний фонд «Карітас» Чеської Республіки та представництво Агентства ООН у справах біженців в Україні на Закарпатті працюють від початку повномасштабної війни з росією. Обидві організації за цей час на території області реалізували десятки важливих гуманітарних проєктів.
🤝 Під час підписання угоди Закарпатську обласну раду також представляли заступник голови Василь Дем'янчук, керуюча справами Мирослава Ливч та депутат Василь Скрип.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар