У межах проєкту «Посилення верховенства права на місцевому та регіональному рівні в Україні: приклад Закарпатської області» тривають навчання для держслужбовців

вересня 30 / 2024

Дводенні тренінги-воркшопи з травня цього року провели вже для 130 працівників обласної військової адміністрації та облради. Протягом 2024–2025 років такі навчання пройдуть усі державні службовці регіону.
💁🏻‍♀️ Організовані за нідерландською методикою інтенсиви покликані сприяти кращому розумінню того, як в умовах обмежених фінансових і людських ресурсів забезпечити «здоровʼя» державного управління зсередини та ззовні, як приймати доброчесні рішення, спрямовані на захист прав громадян. Під час тренінгів учасники опановують теоретичні аспекти доброчесного управління, а також вчаться застосовувати їх на практиці.
➡️ Завдяки тренерам держслужбовці краю дізнаються про ключові поняття управлінської доброчесності та морального судження, основні засади та принципи справедливості в державному управлінні, звʼязок між довірою до державних органів та проблемами із корупцією тощо. Практичні семінари присвячені здобуттю навичок морально-етичного аналізу в прийнятті рішень, зокрема й обговоренню конкретних робочих ситуацій.
🤝 Проєкт «Посилення верховенства права на місцевому та регіональному рівні в Україні: приклад Закарпатської області» в нашому регіоні за підтримки уряду Королівства Нідерландів у межах програми MATRA втілюють Інститут центральноєвропейської стратегії спільно з організаціями Foundation of Justice, Integrity and Anti-Corruption та Transparency International Slovensko.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар