Тячів відзначив 695-у річницю з дня першої писемної згадки про місто (фото)

вересня 16 / 2024

Цими вихідними Тячів урочисто відзначив 695-у річницю з часу першоїдокументальної згадки про місто. У залі місцевого будинку культури, з нагоди святкування Дня міста, зібралися представники влади різних рівнів, захисники та всі ті, хто має можливість проживати у цьому мальовничому місті.
Щирі вітання та слова подяки жителям громади і воїнам ЗСУ висловив Тячівський міський голова Іван Ковач. Привітав зі святом жителів міста та громади і народний депутат Василь Петьовка.
Вже традиційно, у День міста, за сприяння народного депутата України Василя Петьовки, жителів громади вшановували у різних номінаціях.
Зокрема, грамотами та дарунками нагородили найстарших жителів Тячева та громади – Ніну Пудченко та Клавдію Пономаренко з Тячева, Юлію Стойка з Руського Поля, Ганну Молнар з Тячівки та Ганну Немеш з Лазів. Відзначено також і найстарші пари громади – Олександра та Ілону Лойош та Михайла і Марію Горничар. Щирі вітання та пам’ятні подарунки отримали наймолодша молода пара Тячева – Павло та Анастасія Цубери та наймолодша жителька Тячівської громади – Дарина Сопко.
Квіти, грамоти й дарунки вручили Тячівський міський голова Іван Ковач та помічник народного депутата України Василя Петьовки – Михайло Штефко.
Тячівська громада пишається своїми жителями, які роблять і продовжують робити неоціненний вклад у розвиток держави. З початку війни тут
відмовилися від гучних святкувань. А свій особливий день відзначили скромно та з користю – адже протягом дня у місті діяла благодійна ярмарка, зібрані кошти з якої передадуть на потреби ЗСУ .














Категорія : Суспільство


Залишити Коментар