Тячів патріотично відзначив 693-ю річницю з дня першої документальної згадки про місто

жовтня 02 / 2022

Першого жовтня 2022 року Тячів урочисто відзначив 693-ю річницю з часу заснування. Відзначення іменин міста відбулося у форматі патріотичного спрямування та з метою вшанування і підтримки воїнів ЗСУ.
Почесними гостями свята були Михайло Штефко, помічник народного депутата України Василя Петьовки, Анатолій Федорук, Бучанський міський голова, Тімур Аверін, голова Тячівської РВА, голова районної ради Юрій Беріндє та інші.
Найщиріші привітання, слова подяки жителям громади та воїнам ЗСУ висловив Тячівський міський голова Іван Ковач. Привітав зі святом жителів міста та громади і народний депутат Василь Петьовка.
Традиційно, під час урочистостей, за сприяння народного депутата України Василя Петьовки було відзначено ряд жителів Тячівської громади. Зокрема, відзначено найстарших жителів міста Тячів та Тячівської громади – Ніну Пудченко з Тячева, Юлію Стойка з Руського Поля та Ганну Молнар з села Тячівка. А також нагороджено найстаршу пару міста – Олександра та Ілону Лойош та наймолодшу молоду пару – Святослава і Марію Гуральських і найменшого жителя громади – Ярослава Федорик.
Відзначено кращих і в номінації «Молода надія Тячівської громади» - Євгена Поковбу, вихованця відділення греко-римської боротьби ДЮСШ міста Тячів за перемогу у чемпіонаті Європи та чемпіонаті світу в категорії U-17; Варвару Тиводар, ученицю 4 класу за перемогу на Всеукраїнському конкурсі учнівської творчості «Об’єднаймося, ж брати мої»; за найвищий бал з української мови та історії України у національному мультипредметному тесті – випускницю Тячівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 імені Василя Ґренджі-Донського Євгенію Попович та Марка Тяско, випускника Руськополівської ЗОШ І-ІІІ ступенів за найвищий бал з математики у національному мультипредметному тесті.
Нагороди, відзнаки й подарунки вручили Тячівський міський голова Іван Ковач та помічник народного депутата України Василя Петьовки – Михайло Штефко.



Категорія : Суспільство


Залишити Коментар