Тячів відзначає 692-ий День народження (фото)

вересня 19 / 2021

18-19 вересня Тячів святкує 692-у річницю з часу першої письмової згадки про місто. Для тячівців та гостей містечка підготували насичену та яскраву програму, Парад вишиванок, чимало спортивних, культурних заходів, конкурсів та шоу, а також гала-концерт.

Вже стало гарною традицією у День міста відзначати за мужність та героїзм захисників України, які роблять все задля оборони України від агресора. Тож з цієї нагоди 18 вересня у Тячівській міській раді відбулася зустріч Тячівського міського голови Івана Ковача з учасниками бойових дій на сході України Тячівської громади та їх рідними. Щирі слова подяки, як і багато років поспіль, прозвучали й від імені народного депутата Василя Петьовки. Вітання з нагоди Дня міста разом з побажаннями міцного здоров’я, благополуччя та миру передав героям помічник нардепа Степан Хома.

На урочистому відкритті святкування, яке відбулося на площі Поштовій, з вітаннями на адресу Тячева і його мешканців виступили делегати з міст-побратимів Буча (Україна), Негрешть-Оаш (Румунія), очільники Тячівської РДА Тімур Аверні та районної ради Юрій Беріндє. Чимало тячівців, які відзначились у різних галузях, отримали заслужені грамоти й подяки. Звання «Почесний громадянин міста Тячів» отримав заступник гендиректора компанії «Азур Ейр» Анатолій Бенца.

Традиційно вшанували найстарших і наймолодшого мешканців Тячева. Усі вони отримали відзнаки від міської ради. До вітань на адресу довгожительок Ніни Іванівни Пудченко, Параски Федорівни Куцин, Лідії Василівни Гайналій та Ганни Василівни Бедей долучився народний депутат Василь Петьовка, від імені якого були вручені пам’ятні подарунки. Наймолодшим мешканцем громади став Тімур, який народився 17 вересня в сім’ї тячівчанки Світлани Локотош.

Привітали й найстаріші подружні пари – Олександра і Магдалини Косових та Олександра й Ілону Лойошів.
Святкування продовжили концертна програма, сценічне шоу «Міні-міс та Юна міс-Тячів-2021» та гала-концерт за участі гуртів «Чаламада», «Рокаш», симфонічного рок-оркестру «Бревіс», грузинського співака й актора Вахтанга Кікабідзе.









Категорія : Суспільство


Залишити Коментар