Військовослужбовці Чопського прикордонного загону завітали до студентів

вересня 16 / 2024
НА ЗАКАРПАТТІ ПРИКОРДОННИКИ ЗУСТРІЛИСЯ З МАЙБУТНІМИ ЮРИСТАМИ

Військовослужбовці Чопського прикордонного загону завітали до студентів юридичного факультету Ужгородського національного університету. Метою зустрічі було ознайомлення майбутніх правознавців з діяльністю Державної прикордонної служби України та роботою її співробітників.

Зокрема, начальник групи комплектування Микола Лабенський розповів третьокурсникам про завдання, які виконує Чопський прикордонний загін, про його структуру та ділянку відповідальності. Офіцер також роз'яснив студентам модель кар’єрного зростання військовослужбовців Держприкордонслужби, розповів про переваги військової служби за контрактом та соціальні гарантії, які надаються персональні відомства.

До зустрічі також долучився прикордонник відділу «Соломоново» Олександр Пигіна, який одночасно навчається на юридичному факультеті УжНУ. Юнак розповів студентам про власний досвід, про те, які переваги здобув, коли вирішив поєднати службу і навчання.

💬«По-перше, я маю престижну офіційну роботу, яка гарантує передбачені законодавством вихідні, оплачувані відпустки, лікарняні, додаткові види виплат тощо. По-друге, служба надає мені самостійності, оскільки я сам можу себе забезпечувати та оплачувати навчання. По-третє, це, звісно, досвід, який однозначно буде корисний мені як майбутньому правознавцеві», - зазначив Олександр.

Прикордонники розповіли студентам про вимоги, які висуваються перед кандидатами на військову службу за контрактом, про порядок подання документів та проходження служби у підрозділах охорони кордону Чопського загону,

❓️Бажаєш стати прикордонником?
Пам’ятай: Державна прикордонна служба України є соціально відповідальною установою, яка цінує та поважає кожного співробітника, піклується про особовий склад та удосконалює систему соціального забезпечення.

☝️З питань прийому, а також для з’ясування додаткової інформації щодо порядку проходження військової служби звертатися до відділу комплектування Чопського прикордонного загону за номерами телефонів +380970236377, +380983260448 або за адресою: м.Чоп, вул.Головна, 55а.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар