Закарпатська митниця активно залучає бізнес-кола - подробиці

серпня 15 / 2024


Закарпатська митниця активно залучає бізнес-кола для отримання авторизацій на застосування спрощень та авторизації АЕО

Так сьогодні, 14 серпня, посадові особи митниці провели кілька конструктивних зустрічей з провідними підприємствами Виноградівщини.

У ході дискусії обговорили основні переваги та вигоди, які можуть отримати підприємства у разі авторизації АЕО чи використання окремих спрощень.

Також зробили акцент на перевах практичного використання транзитної системи NCTS та вигодах від отримання авторизації на застосування транзитних спрощень.

Зокрема, митники наголосили: деякі підприємства краю вже користуються такими спрощеннями, які дозволяють економити на митній логістиці та здешевлюють собівартість українських товарів.

Відтак, митники провели робочі зустрічі з керівництвом ТОВ "Джентерм Україна», «Сандерс Виноградів" та "Платі Юкрейн Лімітед".

Нагадаємо, що наразі 53 компанії України мають 55 авторизацій. Лише з початку серпня п.р. 5 підприємств отримали статус АЕО, що свідчить про зацікавленість бізнесу в отриманні авторизацій на застосування спрощень.

Користуючись нагодою, митники подякували сумлінному бізнесу за роботу та підтримку економіки регіону.

➡️Більше про статус АЕО та авторизації на застосування спрощень за посиланням https://customs.gov.ua/deiaki-pitannia-funktsionuvannia-avtorizovanikh-ekonomichnikh-operatoriv

➡️Посилання на реєстр авторизованих економічних операторів https://cabinet.customs.gov.ua/aeopubliclist
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар