Що може бути спільного в екоактивістів, рятувальників та професійних режисерів?

серпня 13 / 2024
Що може бути спільного в екоактивістів, рятувальників та професійних режисерів? ECO FILM FESTIVAL – саме тут зустрілись ці не пов’язані між собою, але зацікавлені в екологічній безпеці люди. Захід відбувся минулого вікенду на території музею архітектури і побуту «Старе село» у селі Колочава Хустського району. Як і завжди, ініціатива проведення надходила від команди волонтерів та екоактивістів «Chysto.de».

Оскільки екологія – це не лише про навколишнє середовище, а й про безпеку, до фестивалю долучились рятувальники. Тож, окрім екомультфільмів, на малечу чекали гірські рятувальники та крутопохила переправа, вогнеборці та пожежний автомобіль, а також цікаві та корисні факти від виховательки класу безпеки “Вогник”.

Пожежники нагадали дітям про те, що вогонь добрий слуга, але поганий господар і тому варто бути обережними та не пустувати з сірниками, а гірські рятувальники нагадали що робити, якщо заблукав у лісі чи під час туристичного походу. “Вогник” вкореняв у дітях відповідальне ставлення до природи та власного життя: рятувальниця розповіла хлопчикам та дівчатам про дії у разі виявлення вибухонебезпечних предметів, виникнення пожежі чи небезпеки на воді.

Цей фестиваль став нагадуванням про те, що маленькими кроками можна досягти великих змін і що найважливіше – це любов і повага до природи та життя.
Chysto.de
UNICEF Ukraine
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар