У День молоді в Ужгороді відбувся форум «Молодь у діалозі з владою та громадськістю»

серпня 12 / 2024
У День молоді в Ужгороді відбувся форум «Молодь у діалозі з владою та громадськістю»

☝️Виконувач повноваження голови Закарпатської обласної ради Андрій Шекета, заступник голови Закарпатської ОВА Олександр Пацкан та обласна депутатка Наталія Штефуца сьогодні, у День молоді, взяли участь у молодіжному форумі «Молодь у діалозі з владою та громадськістю». Майже 100 молодих, активних та креативних людей з усієї області, об’єднаних бажанням відстоювати демократичні цінності зібралися разом, щоб обговорити з представниками влади найактуальніші питання сьогодення.
👌 «Часто доводиться чути фразу: «Молодь – наше майбутнє!», - відзначив Андрій Шекета під час відкриття молодіжного форуму. - І це – правда. Так побудована природа. Так було завжди і буде й надалі. Але потрібно враховувати, що молодість дуже швидко минає. Потрібно до цього ставитися дуже відповідально. Адже потім ви вже ніколи не зможете зробити те, що не встигли зробити в молодості. Тому не відкладайте важливі справи на далеке майбутнє, а робіть те, що вам подобається і хочеться уже зараз. Вітаю усіх вас із тим, що можете називати себе молоддю і з тим, що сьогоднішнє свято є вашим святом!».
☝️ Під час форуму молодіжні лідери, керівники молодіжних громадських організацій та центрів мали можливість поставити гострі питання представникам влади та отримати вичерпні відповіді, подискутувати щодо молодіжної політики та реалізації різних програм та проєктів, участі молоді в процесі сучасного державотворення повоєнної відбудови України.
🤝 Виконувач повноваження голови Закарпатської обласної ради Андрій Шекета з нагоди Дня Молоді вручив кільком молодіжним лідерам краю грамоти Закарпатської обласної ради.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар