Ужгородська міська організація Товариства Червоного Хреста України провела майстер-клас

серпня 10 / 2024

Ужгородська міська організація Товариства Червоного Хреста України теж долучилася до відзначення Дня молоді – на набережній Незалежності провела показовий майстер-клас із навчання населення навичкам надання першої допомоги.

Усі зацікавлені мали змогу почути про Міжнародний Рух Червоного Хреста та Червоного Півмісяця, основні задачі та напрямки діяльності Ужгородської міської організації ТЧХ, алгоритм надання першої допомоги при різних станах потерпілого (у свідомості та дихає, непритомний та дихає, непритомний та не дихає). Також ознайомтеся з теоретичними основами проведення серцево-легеневої реанімації (СЛР), усвідомте різницю в проведенні СЛР для дорослого та дитини, подивіться проведення серцево-легеневої реанімації на спеціалізованих манекенах, спробуйте себе як надавача першої допомоги та «пройти» за алгоритмом із її наданням. , спробувати свої сили в проведенні серцево-легеневої реанімації.

Разом з цим роздавали інформаційні листівки «Вчись надавати першу допомогу», про важливість донорства крові.

Охочі долучитися до волонтерського Руху могли заповнити «Анкет волонтера Червоного Хреста» та отримати відповіді на питання про волонтерство від голови Ужгородської міської організації Товариства Червоного Хреста України Валентини Митровцій та лідерки волонтерів Тетяни Петренко. На запитання про першу допомогу надавали відповіді інструктори Олена Дзюба та Карина Александрова.

Молоді віком від 14 до 35 років вручали запрошення для участі в сесіях гуманістичної освіти від фасилитаторів Ужгородської міської організації ТЧХУ, які відбудуться 12 серпня в Ужгородській публічній бібліотеці (вул. Августина Волошина, 20) о 10:00 та о 13:00. На ці активності також доступна онлайн-реєстрація, посилання на які – у першому коментарі.







Категорія : Суспільство


Залишити Коментар