В Ясіня поліцейський офіцер громади звітував про роботу

липня 26 / 2024
Поліцейський офіцер громади звітував про роботу

Сьогодні, 25 липня, під час засідання виконавчого комітету Ясінянської селищної ради було заслухано інформацію про забезпечення законності та правопорядку на території Ясінянської територіальної громади з початку січня 2024 року.

Офіцерами громади постійно надається всебічна допомога на звернення громадян, реагування на них та вжиття відповідних заходів по вирішенню піднятих питань.

Поліцейський офіцер громади Юрій Геник ознайомив присутніх із статистикою вчинених правопорушень за звітний період на території громади та доповів про вжиті заходи щодо недопущення, попередження та реагування на всі правопорушення в межах визначених законом повноважень.

Також, офіцер громади розповів про те, що завдяки налагодженій співпраці з працівниками Служби у справах дітей та відділом соціального захисту населення та надання соціальних послуг Ясінянської селищної ради проводяться роботи з питань контролю за виконанням батьками батьківських обов’язків по догляду за дітьми та їх вихованням, дотриманням законних прав дітей, а саме перевірки сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах з метою недопущення вчинення правопорушень відносно дітей та забезпечення нормальних умов проживання.

Членами виконавчого комітету було одноголосно прийнято рішення визнати роботу офіцерів громади протягом 2024 року задовільною, про що прийнято відповідне рішення.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар