У Мукачівському будинку-інтернаті тривають роботи із благоустрою території та ремонту приміщень

липня 15 / 2024
У Мукачівському будинку-інтернаті тривають роботи із благоустрою території та ремонту приміщень

Перебуваючи із робочим візитом на Мукачівщині, заступник голови Закарпатської обласної ради Василь Дем’янчук відвідав цей спеціалізований заклад. Тут проживають 108 вихованців, серед них внутрішньо-переселені українці. Ще у 2022 року до Мукачівського будинку-інтернату евакуювали 22 важкохворих дітей з міста Дружківка Донецької області.
Зусиллями благодійників для них торік збудовано окремий медсанзаклад, де розміщуються стоматологічний кабінет, 2 спальні, ізолятор, карантинна, маніпуляційна та кабінет лікаря. Закарпатська обласна рада, як власник комунального закладу, надала дозвільні документи та виготовила проєктно-кошторисну документацію для цього. 🏥
🌱🫑🧅Заклад має своє господарство, де вирощують фрукти та овочі для власних потреб. Наразі збирають дозрілі овочі та готують землю для висадки нової городини. На території інтернату облаштовано теплицю для підтримки підсобного господарства. За словами директора закладу Віталія Якимчука, кошти на придбання матеріалів для теплиці надали благодійники.
Нині в інтернаті тривають ремонтні роботи в окремих житлових та додаткових приміщеннях, а також благоустрою території.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар